NS About us

 

Az NNS Kft. 1991 végén alakult. Alapítói az ezt megelőző időszakban több éven keresztül nagyfeszültségű erősáramú, illetve hagyományos és atomerőművi irányítástechnikai rendszerek fejlesztésében vettek részt tervezői-művezetői minőségben. A cég ezen irányítás- és számítástechnikai, illetve energetikai tapasztalatokra alapulva kezdte meg működését, tevékenységi köre azóta folyamatosan bővül.
Változatlan azonban,a kezdetektől kezdve elsődleges szempontként szereplő, igen magas szintű,felelősségteljes munkavégzés és törekvés ügyfeleink maradéktalan megelégedettségére. Az alapítástól kezdve nagyon komolyan vettük a kollégák kiválasztásának feladatát.A cég iránt elkötelezett, a feladatokat a lehető legkomolyabban vevő,magasan képzett munkatársakkal dolgozunk, akiknek folyamatosan biztosítjuk a szakmai továbbképzés és fejlődés lehetőségét.

Különös súlyt helyezünk arra, hogy cégünknél a lehetőség szerinti legjobb, alkotó, baráti légkörben végezzük munkánkat.


Az NNS feladata az informatika valamennyi rétegében, a világ vezető gyártóinak termékeivel valamint társcégeink és saját fejlesztéseink eredményeivel, integrált, a világ mai-holnapi követelményeit kielégítő rendszereket építsen, szolgáltatásokat nyújtson.

Célunk nyitott, gyártófüggetlen megoldások ajánlása vevőinek, partnereinek. Olyan rendszerek szállítása, amelyek tetszés szerint konfigurálhatók, függetlenek a platformoktól, és a megvalósítás lehetőségei a legrugalmasabbak a vállalaton vagy intézményen belül éppen úgy, mint az egyre bonyolultabbá váló külvilág felé. Ez hosszútávon a beruházások védelmét és a folyamatos fejlesztés esélyét szolgálja. Minden projektben kiemelt fontosságot kell tulajdonítani a megbízhatósági, rendelkezésre állási és adatbiztonsági követelményeknek.
Minőségbiztosításunk:
A több éves tapasztalatokból leszűrt tervezési és megvalósítási módszerek kipróbált és bővülő elemkészlet együttese, mind arra a vezérelvre felfűzve, hogy a megfogalmazott igények hatékonyan és gazdaságosan teljesülhessenek. A speciális kommunikációs rendszerek, illetve bonyolult helyi hálózati rendszerek kialakítása komoly szakmai feladat és kihívás, nagy felkészültséget igényel. A hazai követelmények és igények ezeken a területeken rohamosan nőnek és ezeket kizárólag minőségi szolgáltatásokkal lehet kielégíteni. Ennek érdekében az NNS jelentős erőfeszítéseket tesz mind a vállalkozások építése, mind a szakemberek állandó képzése terén is.