Cégünkről

 

Az NNS Kft. 1991 végén alakult.

Alapítói az ezt megelőző időszakban több éven keresztül a hazai és külföldi nagyfeszültségű erősáramú, illetve hagyományos és atomerőművi irányítástechnikai rendszerek fejlesztésében vettek részt, tervezőként.

A cég ezen energetikai, irányítástechnikai és számítástechnikai tapasztalatokra alapulva kezdte meg működését, tevékenységi köre azóta folyamatosan bővül.

Változatlan azonban a kezdetektől kezdve elsődleges szempontként szereplő, igen magas szintű, felelősségteljes munkavégzés és törekvés ügyfeleink maradéktalan megelégedettségére. Az alapítástól kezdve nagyon komolyan vettük a kollégák kiválasztásának feladatát.

A cég elkötelezett, a feladatokat a lehető legkomolyabban vevő, magasan képzett munkatársakkal dolgozik.

Az NNS feladata, hogy a világ mai-holnapi igényeire koncentrálva az informatika alapjáról indulva a saját és a társcégek fejlesztéseit, eredményeit beintegráljuk az általunk megalkotott rendszerekbe.

Célunk nyitott, gyártófüggetlen megoldások ajánlása vevőinknek, partnereinknek. Ezek tetszés szerint konfigurálhatók, függetlenek a platformoktól, és a megvalósítás lehetőségei a legrugalmasabbak. Egyaránt használhatók vállalati struktúrákban vagy állami intézményen belül. Ez hosszútávon a beruházások védelmét és a folyamatos fejlesztés esélyét szolgálja. Minden projektben kiemelt fontosságot tulajdonítunk a megbízhatóság, a rendelkezésre állás valamint az adatbiztonsági követelményeknek.

Vezérelvünk, hogy a több évtizedes tapasztalatból leszűrt tervezési és megvalósítási módszerek kipróbált és bővülő együtteséből kiindulva a megbízó által megfogalmazott igényeket hatékonyan és gazdaságosan teljesítsük.

A több évtizeden keresztül felhalmozódott tudást és tapasztalatot innovatív, kreatív módon építjük bele új termékeinkbe. Folyamatosan új rendszereket építünk, amelyeket szüksége esetén szabadalmakkal védünk le a kontárok, a másolókkal szemben.

Tevékenységünk a nanotechnológia gyakorlati felhasználásától az alkalmazott matematika legkorszerűbb módszereinek bevetéséig terjed. Különös figyelmet fordítunk a humán tudományokra is. Az iratkezelési üzletág hatékonysága a céggel együtt dolgozó kiváló bölcsész -történész, irattáros kollégák tudása mellett azon is alapul, hogy egy sajátos informatikai innovációval lényegesen hatékonyabbá, pontosabbá és átláthatóbbá tettük az iratrendezési feladatokat. A humán tudományok informatikai szemlélettel történő segítése az egyik fő irányvonalunk. 

A speciális célú informatika rendszerek kialakítása komoly szakmai feladat és kihívás, és nagy felkészültséget igényel. A hazai és külföldi igények ezeken a területeken rohamosan nőnek és ezeket kizárólag minőségi szolgáltatásokkal lehet kielégíteni. Ma már kizárólag olyan magasan kvalifikált munkatársakkal dolgozunk, akik saját területükön a legelismertebb szakemberek.